Пиљарица пиринча пиринча

Пелете биогорива из љуске лишћа је једноставно, тек треба почети са млазом пелета. Пелети од пиринчаних пелета су добар извор горива за погонске агрегате, данас пелети пиринча од пиринча такође тужени за животињска постељина....

Pošalji upitĆaskanje sada

Рицк Хуск Пеллет Плант

Пиринач пириначке пелете.јпг Сваке године има пуно пиринчане љуске произведене од пиринча, пиринач од пиринча заузима доста места за складиштење и продају љуске од пиринча је врло јефтино. Да би пиринач од пиринча отпустио пуно новца, јер је густина густине пиринчаних пиринака ниска и запремина је огромна. Непрекидно сагоревање љуске од пиринча није добро, јер је вредност грејања ниска и пуно прашине се чека.

Наш дизајн биљке за пелет пиринчаних пиринча да би се пиринач од пиринча претворио у пелете биогорива може ријешити све горе поменуте проблеме. И направити пелете од пиринчане љуске је лако и инвестиција је ниска.

Пошто је љуска од пиринча од пиринча углавном око 13-14%, изузетно је најбоља влага за пелетирање биогорива са млином за пелете, а влага од пиринчане љуске од пиринча је равномерно. А љуска од пиринча од пиринча је врло чиста, нема других нечистоћа, величина је готово иста, зато не треба опрема за претаљање, опрема за сушење није потребна, може директно направити пелете. Ово су предности љуске за пиринчу да буду сировина за пелете биогорива.

Предности гранула пиринчеве пахуљице и биљке пелета пиринче:

пиринач пиринча пиринча.јпг 1. љуска пиринча може доћи до млинчице за пелет директно, не треба чекић млин или дробилица за млевење.

2. Прикупити љуску од пиринча је лако, ако сте власника пиринча од пиринча у пелете може вам донијети више профита и ријешити проблем складиштења пиринча

3. Потребно је само млин пелета за производњу пелета, хладнијег за хлађење пелета и машине за паковање како би пелете спаковали у вреће, машина за паковање је необавезна. Стога је инвестиција пелета пиринчаних пиринча ниска.

4. коначна густина готовог пиринчана пиринча је висока, када је испорука запремина мала у поређењу са луком од пиринча, може штедети трошкове транспорта.

5. због једноставне структуре, за инсталирање биљке пелета пиринчане пахуљице не треба велико земљиште

6. Уштеда радне снаге и електричне енергије, јер фабрика пелета пиринчане пахуљице није потребна за многе машине, лако је радити и ниска оперативна цена

7. тврдоћа пелета од пиринчаних пириначака је висока, током транспорта пелети се не сломају.

8. вредност грејања пелета пиринчаних пириначака је висока, пелете пиринча од пиринча могу бити добро гориво за котлове, електране и кућно грејање

9. пелети од пиринчане љуске такође могу бити добар материјал за сточну храну

Наше искуство у постројењу пелета пиринча

Ми Фанда Машине имају богато искуство у производњи пелета пиринчеве љуске, имамо пуно домаћих и страних клијената који користе нашу млинску пилулу за производњу пелета од пиринчане љуске, у протеклим годинама смо уградили велики број пиринча пиринчаних пиринча за наше клијенте, до сада биљке пелета пиринчане љежбе настављају са добрим перформансама.

Наши инжењери су искусни на производњи пелета од пиринчаних пиринча, они знају најбољи однос компресије како би направили квалитетне пелете од пиринчаних пиринча, могу дизајнирати пилетину пиринчеве пиринеће хране према захтјеву клијента или величини фабрике.

Наши инжињери можемо послати у вашу земљу како бисмо инсталирали нашу биљку за пелете пиринча и обучили своје особље.

Са развојем године имамо фабрику пелета од 600 до 800кг / х, пелет од 1 т / х пиринчане пиринчане пиринчице, 2 т / х биљке пелета пиринчане пиринчице, 3 т / х биљке пелета пиринчане пиринчеве, 4-5 т / х . Можемо да дизајнирамо фабрику пелета пиринча у складу са капацитетом вашег пиринча.

Hot Tags: биљка пелета пиринчане љуске, Кина, произвођачи, фабрика, куповина, јефтини, цена, на продају
Srodni proizvodi

Невслеттер

Цопиригхт © Зхенгзхоу Фанда Мацхинери Цо, Лтд Сва права задржана.