Линија за производњу пелетних пиљевина

Линија за производњу пелетних пиљевина

Линија за пилење пиљевине, једноставне дијапозитиве машина, ниско улагање са квалитетним пелетама и висок профит. Једноставно руковање, погодно за почетнике за производњу пелета....

Pošalji upitĆaskanje sada

Линија за производњу пелетних пиљевина

Design Flowchart.jpg Пилана је идеална сировина за производњу дрвних пелета од биогорива, јер је припремни рад једноставан, инвестиција је ниска, поступак производње је једноставан, а финалне дрвене пелете од пиљевине са великом густином и вриједношћу гријања.

Употребити пиљевину за производњу пелета, дијаграм тока је сасвим једноставан:

- ако пиљевина није чиста, на пример има великог дрвног блока у пиљевини, потребно је прецлеанинг, обично користите сито бубња да бисте одабрали велике комаде од пиљевине.

- Ако је влага пиљевине већа од 15%, потребна је сушилица за сушење влаге пре машине за пелет, ако је влага мања од 15%, може директно почети од машине за пелет.

- после машине за пелет направити пелете, потребно је хлађити пелете и пакирати пелете у вреће за лакшу испоруку.

Предности производне линије пилетине:

1. Једноставним машинским саставом, не треба стругач или чекић за припрему сировине, јер је обично пиљевина око 5мм величине, добра је величина пелета

2. мала инсталација, ниска потрошња енергије, ниска инвестиција и трошкови рада

3. лако радити, са електричног панела може директно зауставити производну линију

а електрични панел има заштитни систем за моторе

4. финалне пелете са високом калоричном вредношћу, тврдоћом и густином

5. може направити пелет од пречника 6мм, 8мм, 10мм, дуљину пелета подесив

7. финалне пелете могу испуњавати ДИН или ЕН А плус стандард

Имамо 0.5т / х, 1т / х, 1.5т / х, 2т / х, 3т / х, 4-5т / х пилетине пелетне линије, можемо направити линију пелета веће капацитета пиљевине као ваш захтев.

Испод је опис машине за производњу пелетне пилетине од 2 т / х:

1. Део сушења

Дриинг парт.јпг За производњу пелета од пиљевине неопходна је обично опрема за сушење, јер је за производњу пелета најбоље влаге 12-15%, већина пиљевине већа од 15%, па је потребно сушење за сушење пиљевине испод 15% је први корак у производњи дрвних пелета од пиљевине. за линију за производњу мале снаге може се радити и сушач за бланко, као и за производњу пелетних производа од 2 т / х пилана, користите ротациони бубањ за сушење пиљевине најбоље рјешење, јер се ротациони сушач може осушити материјалом биомасе са великом количином и високом ефикасност, ротациона брзина цеви бубња је подесива тако да може да се бави пиљевином са различитим нивоом влаге. Машина за ротациони бубањ може да се бави пиљевином са почетним моситем до 60-70%.

Капацитет сушења 2т / х, наш ротациони бубањ сушилица ХЈ1500 је способан, пречник цеви бубња је 1,5 метра, дужина цеви бубња је 12 метара. Примјењује једноструки слој (једнопасовни) дизајн, унутар цеви бубња постоји више простора за пролазак пиљевине, пиљевина не може блокирати унутра.

Модел

Снага мотора

Капацитет

Пречник бубња

Дужина бубња

ХЈ1500

15Кв

2-2.5т / х

1.5 м

12м

2. Пеллетизинг део

Пеллетизинг парт.јпг Делови за пелетирање су најважнији део у производној линији пелета од 2 т / х, који обухвата систем за храњење транспортера, складишни простор за пелетне млинове, млинове за пелет и систем аутоматског управљања, пиљевина се одлази на спремник за складиштење са тракастог транспортера или вијчаног транспортера, затим из хране за складиштење на пелелт млинове.

Користите два комплета МЗЛХ420 хоризонталног млинског пелетног млинчета да бисте добили 2т / х излазни пелет на дрвету, најбоље је рјешење, јер је модел МЗЛХ420 најбољи међу хоризонталним пелетима, који имају добре перформансе и стабилност. Користите два комплета за пелет, имају другу предност: ако је једна млин за пелет под надзором, још увек можете користити још једну за континуирану производњу пелета.

МЗЛХ420 прстен за пелет са опремом за пуњење и сила за храњење сила. Феед феедер је ВФД контрола, она може подесити брзину напајања како би се избјегла пиљевина у комору за пелетирање због преоптерећења. Уређај за увлачење сила и стругач за храну помажу да се пиљевина удуша у прстен, како би се побољшала продуктивност.

Модел

Снага мотора

Капацитет

Димензија

Тежина

МЗЛХ420

90Кв

1-1.2т / х

2900к1100к2150мм

3000Кг

3. Део хлађења и паковања

Хлађење и паковање парт.јпг Хладњак је неопходан за линију пелета великог капацитета, јер се из пелете млевење пелета повећава до 60-80 степени Целзијуса, ако се хлађење по природи или хлађење превише споро, површина пелета ће пуцати, па је ефикасан систем хлађења важан након пелетизације , због тога је потребан хладњак против протока након млинске пелете.

Хладњак за пелет са цоунтер протоком укључује хладњак главног каросерије, систем прашине, довод ваздуха и систем за испуштање, заједно са хладњаком, такође имају сито од пелета. Хладњак може хладити температуру пелета на собну температуру, од електричног панела може подесити време хлађења, цјелокупан систем је аутоматски рад под контролом електричног панела. Сито пелета се користи за одабир малих пелета или пводера из пелета, тако да се само пелети одлазе на паковање или складиштење, мала пелета или прах се могу вратити на млин за пелет да поново направе пелете.

Након хладњака неки клијент захтева машину за паковање да паковање пелета спакује у вреће, неки клијент захтијева велику анатомску посуду за складиштење пелета и испоруку пелета директно без паковања. Дизајн можемо направити као захтев клијента.

Имамо машину за паковање да спакујемо пелете, она може тежину пелета на вредност постављену у ПЛЦ контролеру, пелете за испуштање у вреће и запечатити врећице. Тачност машине за паковање је велика.

Hot Tags: производна линија пелета пиљевине, Кина, произвођачи, фабрика, куповина, јефтини, цијена, за продају
Srodni proizvodi

Невслеттер

Цопиригхт © Зхенгзхоу Фанда Мацхинери Цо, Лтд Сва права задржана.