4-5т / Х Линија за пелет биомасе

4-5т / Х Линија за пелет биомасе

Пелет велике линије, произведе пелете у сврху индустрије. Пружамо детаљан творнички цртеж пре поруџбине, пошаљите тим енгинеер-а да инсталирају пелетну линију након испоруке, пружити у иностранству након продаје услуге. Идеална линија пелета за инвеститоре биљака пелета...

Pošalji upitĆaskanje sada

4-5т / х Линија за пелет биомасе

Линија за пелет биомасе 4-5 т / х је велика линија пелета за производњу биогорива у гранулама од материјала биомасе, као што су дрвене пелете, пелете пиринча пиринча, пелети сламе, ЕФБ пелети итд.

Све финалне пелете из ове пелете су биогорива, могу бити гориво за котлове, електране, биогорива пелет је чиста енергија и веома популарна у развијеним и развијеним жупанијама.

Сирови материјал / сировина за ову линију гранулације биомасе може бити било какав материјал од дрвета, слама, трава, пољопривредни отпад, љуска пиринча, ЕФБ и друга врста биомасе.

Линија за пелете биомасе 4-5 т / х припада великој производној линији пелета, обично је за индустријске сврхе, људи инвестирају такву линију пелета, власник купује биомасу, запошљава рад за производњу и продаје финалне пелете на тржишту .

За инсталацију пелетне линије за биомасу од 4-5 т / х потребно је фабрички обрадити 1200 квадратних метара, јер за такву линију пелета постоји пуно машина, сама опрема заузима доста мјеста и потребно је огромно мјесто за складиштење сировине / сировине и финалне пелете.

Компонента пелетне линије за биомасу 4-5 т / х је: предобљикивање сировина који обично укључује дробилицу / дробилицу и кладиву млину / дрвну дробилицу, машину за сушење биомасе, млинове за пелете, хладњак пелета, машину за паковање пелета, транспортере, систем прашине и контролне плоче.

Biomass pellet line..jpg * прерада брушења сировина је основни корак за производњу пелета биогорива, има за циљ обраду величине биомасе <>

За различите врсте материјала може бити потребно различите машине за руковање њом, на примјер, ако су сировине за дрво, користимо дрвопрерађиваче да прво напумпавамо чамце и онда користимо млазницу за чекање за млевење чипова до величине <> ако је сировина употреба сламе, млин за чекање може их уништити директно, уколико је сировина ЕФБ, потребно је сјекач ЕФБ-а и чекић.

* Машина за сушење биомасе игра значајну улогу у линији пелетирања биомасе, јер је за производњу пелета потребно сушити материјал биомасе на садржај од 12-15% влаге. Као што је познато сушење материјала за биомасу у великој количини, велики је рад, посебно за материјал биомасе који има високу почетну влагу која садржи 50-60% или више. Дакле, веома је важна ефикасност, обично за овакав процес сушења са високим влагом, сушач ротирајућег бубња је неопходан, а ако се може поставити пећ за пелет или пећ за сушење, сушара је боље. Пећи за пелет или пећ за пиљевину имају већу ефикасност него традиционална пећ на биомасу, она може учинити довољно топлог ваздуха систему сушара.

* млин за пелете је важна улога у пелелт линији биомасе, може се убацити у сушење финог биомасног материјала у пелете.

за млин за пелете, степен компресије је кључан, за различите врсте материјала биомасе, однос компресије прстена се разликује, ако однос компресије није тачан, млин пелета не може направити добре пелете.

Pellets..jpg * пелете из млинске пелете су вруће, не могу се директно спаковати у вреће, потребно је хладњак да га охлади до собне температуре. Још један разлог због кога је потребно хладније је складиштење врућих пелета, полако се хлади, током периода складиштења површина пелета има пукотину, са хладњаком бројача, пелети се не пуцају, а површина може остати сјајна и тврдоћа пелета ће добити боље. Паковање је последњи корак на линији пелета, имамо различите методе паковања: пакујемо пелете у мале кесе од 10-100кг и пакујемо пелете у 500-2000кг велике вреће, можемо направити амбијент паковања према захтеву клијента.

pellets.jpg * Контролни систем је важан за велику линију гранулације биомасе, потребно је имати ланчану реакцију, потребно је имати систем заштите од преоптерећења.

* уређај за прашину је од суштинског значаја за велику линију пелета биомасе, због великог излаза, током рада машине има пуно прашине, посебно у млину и сушачу за чекић, за контролу прашине треба уређај за прашину. Као разлог зашто је прашак превише у фцатори-у, може експлодирати, тако да се након млевене млине, ротационог сушара, млина за пелете, хладњака имамо систем за прашину који се повезује са главним машинама.

Hot Tags: Кина, произвођачи, фабрика, купити, јефтини, цијена, за продају
Srodni proizvodi

Невслеттер

Цопиригхт © Зхенгзхоу Фанда Мацхинери Цо, Лтд Сва права задржана.