Мала дрвна пелетна линија

Произведе дрвене пелете у малом размеру, способне за руковање различитим материјалима дрвета. Власник млин за кућну употребу или млин за пелете. Ниска инвестиција, мала фабричка изградња потребна....

Pošalji upitĆaskanje sada

Мала дрвна пелетна линија

Мала дрвена пелета лине.јпг Мала дрвна пелета је погодна за стартер да пелете и који желе направити пелете у малим размерама или за кућну употребу. Нарочито у Европи и северноамеричком, људи праве пелете како би изгорели у камину за грејање куће и направили пелете за кориштење у заједници, ова мала дрвна пелета је ваш добар избор.

Имамо 200кг / х, 300-400кг / х, 400-500кг / х мала дрвена пелета за ваш избор.

Мала линија за пелет дрвене боје захтева само мали простор за инсталацију, лако руковање, ниску потрошњу електричне енергије и могућност употребе различитих врста сировина за производњу пелета.

Дрвене трупци, гране дрвета, пиљевина, дрвне чипс, отпадни дрвеће, слама, коћуновска шкољка, лук пиринча, стабљика кукуруза, пшеница, кикирики итд., Мноштво врста биомасе може направити пелете са овом малом пелетом.

Ова мала дрвна пелета састоји се од дробилице дрвета или млинског чекића за млевење сировине до величине 5мм. Према карактеристикама сировине изаберите одговарајућу машину за млевење, флеш сушара за сушење сировине на влагу од 12-15%, вијчану транспортер за пренос материјала у пелетну млин, а затим за пелете користите плочу за пелет грла. pellets.jpg

Ако вам је сировина већ пиљевина, не треба вам дрвна дробилица или млин за чекић.

Ако је влажност сировине мања од 15%, не треба вам сушара.


Листа машина и спецификација од 400-500кг / х мала дрвна пелета:

1. Воод црусхер / Хаммер млин

Воод црусхер.јпг Машина за дробљење дрва / чекић се користи за брушење сировине до <5мм> Ако су ваши сировини дрвене гајбе, гране или бамбус, дрвна дробилица је ваш добар избор, јер дрвена дробилица може директно направити пиљевину од дрвених трупова или гране од дрвета или бамбуса. Ако је ваш сировина слама, кокосове љуске, шкољка од кикирикија, кукуруза, кукуруза или пшеничног стабла, дрвеног чипса, дрвних остатака, отпадног дрвета итд., Млин за чекић је много бољи за њихово млевење. Ако имате различите врсте сировина за производњу пелета, а сировина има различите величине, машина за дробљење са уљем је најбоље одабрати, јер машина за дробљење за довод дробљења има и функцију дрвне дробилице и млазног чекића.

Модел

Капацитет

Снага мотора

Количина лопатица

ДЦС600

600-800кг / х

15Кв

4

2. Флешалица Пипе дриер.јпг

Флешица која се такође назива сушилица за цеви, машина за сушење биомасе погодна за сушење малог материјала биомасе као што је пиљевина, дрвени прах. У линији од 400-500кг / х мала пелета сушара за цеви је економична, пошто је цена таквог сушара ниска и заузима мањи простор за инсталацију.

Флешалица је способна да осуши влагу биомасе од 30-35% до 12-15% директно. Ако је ваша влажност сировине висока, рецимо да је реч о већој од 45%, боље је изабрати сушач ротирајућег бубња умјесто бљештавог сушача.

Модел

Капацитет

Снага мотора

Тежина

КЛ30

400-600кг / х

7.5Кв

2280Кг

3. Електрични млин за пелет плоче

Flat die pellet mill.jpg Електрична машина за пелете са равним плочама је погодна за производњу пелета у малим размерама, то је најбоље рјешење за гранулирани дио мале пелете.

Ефикасно је направити пелете из осушеног материјала од биомасе.

Може направити пелет од пречника 6мм, 8мм, 10мм. Као и данас, најпопуларније је 6мм дрвено пелете.

Према вашој различитој врсти сировине, можемо израчунати најбољи однос компресије пљоснатих плоча да би направили висококвалитетне дрвене пелете.


Модел

Капацитет

Снага мотора

Тежина

400Б

400-500кг / х

30Кв

630Кг
Hot Tags: мала дрвна пелета, Кина, произвођачи, фабрика, купују, јефтини, цена, на продају
Srodni proizvodi

Невслеттер

Цопиригхт © Зхенгзхоу Фанда Мацхинери Цо, Лтд Сва права задржана.