Вертикални прстен за пелет

Вертикални прстен за пелет

Вертикална биљка за млевење пелета је све популарнија. Сама машина је погодна за мекане материјале попут сламе и траве. Старије пелете могу бити гориво за погонске агрегате, грејање куће и тако даље. Век трајања прстена је дужи. Аутоматски систем подмазивања масти олакшава одржавање....

Pošalji upitĆaskanje sada

Вертикални прстен за пелет

Вертикална прстенаста биљка за пелет ..јпг Вертикална бургија за пелет се користи као вертикална машина за пелетирање као главна машина у пелелтизационом делу, заједно са млазном млазницом, машином за сушење биомасе, хладњаком пелета и машином за паковање пелета за састављање постројења за производњу пелета.

Ротирајућа биљка са вертикалним прстеном може произвести пелет од биогорива од дрвета, сламе, грејања, кукуруза, сунцокрета, љуске пиринча, кокосове љуске, шкољке и др. Биомасе.

Уобичајено вертикални прстенови за пелетне гранате укључују део за млевење материјала, део за сушење материјала, део за гранулацију, део за хлађење пелета и део за паковање.

- Сврха брушеног дела је припрема сировине, млевење сировине до величине <5мм, јер="" је="" за="" производњу="" пелета="" биогорива="" пре="" него="" што="" се="" материјал="" доведе="" у="" млин="" пелета="" величине="" сировине=""><5мм је=""> У овом делу према карактеристикама различите врсте сировина изаберемо различите машине за гајење различитих сировина. Шиппер за дрво, млин за кладиву или дробилица од дрвета се широко користи за млевење сировине.

- део за сушење биомасе, сврха је да се влага материјала од биомасе осуши на 12-15% пре него што се ухвати у млин за пелет. Ротациони сушач и сушилица за бријање су два типа машине за сушење биомасе, ако је капацитет <1т х,="" а="" почетна="" влага="" сировине=""><40% може="" користити="" сушилицу="" за="" блањање,="" у="" супротном="" је="" ротацијски="" бубањ="" за="" сушење="" најбољег="">

- Делови за пелетирање, у овом делу, сушени биомасни материјал величине <5мм ће="" се="" компримовати="" на="" пелете="" биогорива,="" процес="" компресије="" се="" назива="">

Вертикална млинска пелетна млинска постројења имају јединствене предности и једна је од најпопуларнијих млинова за пелете за производњу пелета биогорива.

Структура вертикалног млинског пелетног млинчета олакшава снабдијевање биомасе у комору за пелетирање, а дуплекс бочни прстен умре значајно прошири животни век прстена.

- Расхладни део и део за паковање су исти као и пелетна линија хоризонталне линије, за било коју врсту пелетне линије биогорива, део за хлађење и део за паковање су исти, користите хладњак пелетног пелет-а и машину за паковање пелета.

Вертикална прстенаста опрема за пелете: Vertical ring die pellet plant.jpg

1. Комплетна биљка пелета за производњу дрвених пелета и других врста биогорива, погодних за различите врсте биомасе

2. Вертикални прстен за пелетирање лакше ради и одржава

3. Животни век трајања прстена је дужи

4. Вертикална структура, ваљци који трчишу док је мјерач прстена стабилан, смањити притисак на главну осовину, на тај начин побољшати ефикасност

5. Ми можемо дизајнирати биљку према карактеристикама сировине

6. Имамо вертикалну бртву за пелет са различитим врстама, као што су: 800-1000кг / х, 1000-1500кг / х, 1500-2000кг / х, 2000-3000кг / х и 4000-5000кг / х.

Hot Tags: вертикална прстенаста творница пелет, Кина, произвођачи, фабрика, купују, јефтини, цена, на продају
Srodni proizvodi

Невслеттер

Цопиригхт © Зхенгзхоу Фанда Мацхинери Цо, Лтд Сва права задржана.