Хоризонтална млинска пелета

Хоризонтална млинска пелета, најпопуларнија млин за пелете међу три врсте пелетних млинова. Зрела технологија, стабилан радни статус, висока ефикасност и за меку и тврду сировину. Прстен са посебним односом компресије према различитим врстама сировина. Хоризонтална структура, лако се мењају прстенови и ваљци. Најбољи млин за пелете за стандардне пелете ЕН и ДИН А +....

Pošalji upitĆaskanje sada

Хоризонтал ринг дие дие пеллет милл.јпг

Хоризонтална млинска пелетна млинарна за пелете се назива и машина за пелет, произвођач пелета, преса за пелете, пелетизатор, машина за производњу пелета и млин за пелете. Која је главна машина у дрвној пелети. она је надограђена над производима у складу са карактеристикама честица горива биомасе на бази нашег агрегата за пелетирање, углавном се користи за пресовање запаљивих материјала из биомасе као што су пиљевина од меког дрвета и тврдог дрвета, чипса, дрвених струготина, сламе, стабљика, љуска од пиринча, багаза, кикирикија, љуска од сунцокрета, кокосова љуска, ЕФБ и било који други материјал биомасе до пелета, тако да је то најпопуларнији и најповољнији млин за пелете међу три врсте машина за пелет.

Хоризонтална прстенаста структура млинске пелете

Feeder auger.jpg

Прстенна млинска пелетна млин је састављена од основног рама, мотора, спојнице, мењача, главног вратила, шупље осовине, ваљака, прстенасте матрице, система за испуштање силе, система исхране и система управљања.

1. Систем за храњење је подводни пуж на врху млинице за пелете, усваја се регулација фреквенције како би се променила брзина исхране помоћу ВФД-а, тако да се избјегне материјални блок у млину за пелете и преоптерећење, од доводног пужа, сировина иде до силе гравитацијом.

Force feeder.jpg

2. Прихватник силе гурање сировине у собу за пелетирање, сила за улагање је важна улога у хоризонталном млинском пелетном млину чак и то је мали дио, јер је густина густине материјала биомасе ниска, а мобилност није добра, па је сила Феедер може помоћи при постављању материјала у пелетизирајућу комору.

3. У пелетизирајућој просторији хоризонталне млинске пелетне млинице, налази се стругач, ваљци, прстенаста матрица, главна вратила и шупље вратило, ваљци су причвршћени на главном вратилу који је стабилан током рада машине, али ваљак ваљак ради, прстенаста плоча је причвршћена на шупљу осовину обручом, у току рада машине радна плочица ради. Након што материјал одлази у простор за пелетирање, ваљци и стругач ће притиснути материјал у рупе на прстену, материјал ће притиснути из рупа да би добили пелете. Пречник и ефективна дужина екструзије рупе одређују величину финих пелета, однос између ефикасне дужине екструзије рупе на прстену и промјера рупе се зове компресиони однос, што је важан податак прстена, одлучује квалитет финалних пелета. Према карактеру различитих сировина, можемо направити посебну стопу компресије прстена за једну врсту сировине, тако да само промените прстен мозаик може направити млин за пелете погодан за различите сировине.

ring die pellet  mill.jpg

ring die pellet machine.jpg

Ring die pellet mill gearbox.jpg

Пеллетизинг соба хоризонталне млинске пелете

мењач

главна вратила и шупље вратило.јпг

4. Главна осовина је унутар шупље осовине, а задња страна главног вратила иде у базу сфети, у случају да је блок у машини, али није стао на време, сигурносни штап ће се сломити и дати сигнал контролној табли да зауставите машину. Испред главног стрелца налазе се ваљци.

Испред шупљег поклопца налази се прстен, који ради док машина ради.

Ваљци и прстенови излазе из коморе за пелетирање, материјал који се испушта у комору за пелетирање, ваљци ће притиснути материјал у прстен који се користи за компресију пелета.

Прстенна плоча, ваљци, главна вратила, шупље вратило уграђени су у простор за пелетирање на хоризонталном нивоу, због чега се назива хоризонталном млином за пелет.

Зашто одабрати хоризонталну млинску плочицу за пелет

ring die.jpg

1. Да имате машину за храњење и напојну хранилицу, обезбедите машину погодној за различите врсте сировина са ниском запремином и великом запремином.

2. Употреба електричног панела ВФД контролише брзину окретања пужног пужа и навоја за регулацију брзине исхране, чиме се смањује блок материјала у просторији за пелетирање. Електрична плоча поседује електромоторни интегративни заштитник за заштиту мотора у случају преоптерећења.

3. У случају блокаде пелетирања, врата собе за пелетирање се лако отварају и чисте.

rollers of ring die pellet mill.jpg 4. Због своје хоризонталне структуре, лако је одржавати и мијењати резервне дијелове.

5. Ринг дилер лифта, учинити рад да промени прстен много далеко лакше.

6. На задњој страни главне осовине може се повезати аутоматско мазиво за подмазивање, који може аутоматски додати масти на ваљкасте лежајеве и главно лежиште вратила, чиме се може уштедети рад.

7. Опремљен је резачем за пелет да би се прилагодила величина пелета.

Коришћење финалних пелета

Пелети произведени од материјала из биомасе се широко користе за котлове, пећи, кућно грејање, погонски агрегати, данас се користи и за сточну храну.

Технички подаци:

Модел

МЗЛХ350

МЗЛХ420

МЗЛХ508

Капацитет

400-600кг / х за дрвене пелете

1000-1200кг / х за дрвене пелете

1500-2000кг / х за дрвене пелете

Главна снага

55 Кв

90 Кв

132 Кв

Снага погонског мотора

1.5 Кв

2.2 Кв

2.2 Кв

Форе Феедер Повер

0.75 Кв

1.1 Кв

1.5 Кв

Ринг Дие Диаметер

350 мм

420 мм

508 мм

Прстен брзине звука

150 РПМ

Ринг Дие Материал

20 ЦрМнТи

Радна температура прстена

≤ 80 ℃

Феедер Аугер Спеед

12-120РПМ

Роллер Нумбер

2

Величина материјала за храњење

<>

Влага материјала за храњење

12-15%

Величина пелет

6мм, 8мм, 10мм или прилагођено

Бука

≤86дБ (А)

≤90дБ (А)

≤90дБ (А)

Демиз

2700 * 1000 * 2050 мм

2900 * 1100 * 2150 мм

3100 * 1250 * 2250 мм

Тежина

2100Кг

3000Кг

3900Кг


ring die pellet mill.jpg

wood pellet machine.jpg

Пиљевина

Видео пелет млин

Финалне пелете

Hot Tags: хоризонтални прстен за пелет, Кина, произвођачи, фабрика, куповина, јефтини, цена, за продају
Srodni proizvodi

Невслеттер

Цопиригхт © Зхенгзхоу Фанда Мацхинери Цо, Лтд Сва права задржана.