Угаљ машина

Машина од угља је главна машина за производњу угља од материјала из биомасе и угља или угљеног праха. Имамо две врсте машине за обраду угља, једна врста уређаја за угаљ је да направимо брикет од материјала из биомасе као што су дрвопрерађивачи, пиљевина, дрвно дрво, гране, ђубриво и тако даље, а затим карбонизују брикете да би добили угља, чине угља директно од угљеног праха, угљеног праха или угљеног дрвета.
 • Палета Блокада Хот Пресс Мацхине

  Паллет Блоцк Хот Пресс Машина са високим степеном ефикасности за производњу палетних блокова од струготина и пиљевине.
  Read More
 • Машина за блокирање штампе за дрво

  Машина за бризгање дрвеног дрва за блокирање палета од пилећег дрвета, од дрвета. Хидраулична врућа преса, завршни блок палета са високом густином и глатком површином.
  Read More
 • Машина за брикете од пиљевине

  Направите брикет од угља, роштиљ од дрвета, пиљевине, дрвене чипсове. Брикет угљеника велике густине, дуже време сагоревања. Добар квалитет ББК угла за грејање, роштиљ и кување.
  Read More
 • Фабрика за производњу угља

  Фабрика за производњу угља, комплетна биљка за производњу угља од биомасе. Завршни угаљ може користити за кување и ббк
  Read More
 • Машина за брикетирање угљеника

  Претворите угаљ, угаљ, угаљ у прах у брикет. Једноставна дијаграм тока, једноставна за рад. Завршни брикети од угља могу бити добро гориво за роштиљ, грејање и кување.
  Read More
Ми смо један од најпрофесионалнијих произвођача угљених машина у Кини. Слободно купујте јефтиних угљеничних машина за продају из наше фабрике и провјерите цијену код нас.

Невслеттер

Цопиригхт © Зхенгзхоу Фанда Мацхинери Цо, Лтд Сва права задржана.