Постројења за пелете водене хране

Направите различите врсте пелета водене хране високог квалитета и ефикасности...

Pošalji upitĆaskanje sada

Постројења за пелете водене хране

феед плант.јпг Постројење за производњу пелета за воду дизајнирано је тако да плутајуће и потапајуће пелете хране за рибу, шкампи и раковице. То укључује млин за чекић за брушење састојака, миксер за равномјерно мешање прашине за млевену мрежу, машине за екструдирање влажног типа за производњу пелета, сушаре пелета за сушење пелета, хладњак пелета за хлађење пелета и пакерицу за паковање пелета у кесе.

Сирови материјали могу бити пшеница, кукуруз, соја, витамини, итд. За различите врсте рибе и шкампи постоји формула формула процента сваке врсте састојака.

Коначне пелете од влаге биљке пелете водене воде су ниже од 10%, најбоље је влага за складиштење и транспорт. Пречник пелета може бити промјенљив 0.8-12 мм промјеном калупа, за другачије сврхе може бити потребан различити пелет дијаметра, дужина се лако контролише подешавањем положаја ножа.

Ова линија пелета користи екструдер мокрог типа, потребан је котао у линији како би се пару обезбедио екструдер и сушач, што може смањити потрошњу електричне енергије на сушачу пелета, а истовремено доводе пелете из мокре врсте екструдер машине површину је много гладакија.

3D drawing.jpgfeed pellets.jpg

Имамо 200кг / х, 250-300кг / х, 350-400кг / х, 500-600кг / х, 700-800кг / х, 1-1.2т / х, 1.8-2т / х, 3-4т / х биљка пелета по вашем избору.

Hot Tags: Кина, произвођачи, фабрика, куповина, јефтина, цена, за продају
Srodni proizvodi

Невслеттер

Цопиригхт © Зхенгзхоу Фанда Мацхинери Цо, Лтд Сва права задржана.