Машина за мешање

Машина за мешање се користи за мешање материјала једнако равномерно и довољно, имамо вертикалну мешалицу, машину за мешање са двоструким вратилом и машину за мешање једне осовине, која може мешати сировине како би пелете за храну и сапун лептир направили сапу за сапун и тоалетни сапун.
 • Машина за мешање једне осовине

  Машина за мешање једне осовине, мешање праха за прашину за производњу пелета за храну или сапуна за чишћење тоалета и сапуна за прање веша са високом хомогеном.
  Read More
 • Вертикални миксер

  Вертикална машина је идеална мешалица за израду пелета малих количина. Једноставност мијешања на високом нивоу, једноставно руковање, једноставна структура која се лако може хранити и испуштати. Ми производимо мешач и млин све у једној...
  Read More
 • Двострука машина за мешање са осовином

  Машина за мешање са двостраним вратилом је врста машине за мешање, која се широко користи за мешање праха, грануларних, љуспица, блокова, неправилних и лепљивих материјала у индустрији хране, житарица, хране, хемикалија, лекова, пестицида итд. Наша ССХЈ...
  Read More
Ми смо један од најпрофесионалнијих произвођача мијешалице у Кини. Слободно купујте јефтини миксер за продају из наше фабрике и провјерите цијену код нас.

Невслеттер

Цопиригхт © Зхенгзхоу Фанда Мацхинери Цо, Лтд Сва права задржана.