Машина за мешање једне осовине

Машина за мешање једне осовине, мешање праха за прашину за производњу пелета за храну или сапуна за чишћење тоалета и сапуна за прање веша са високом хомогеном....

Pošalji upitĆaskanje sada

Машина за мешање једне осовине

Single Shaft Mixing Machine.jpg Машина за мешање једне осовине је ефикасна и свестрана машина за мешање мешања сувих гранула и хомогености прашка. Једна од главних примена машине за мешање са једним вратилом је мешање праха зрна са другим храњама у постројењу за пелет пелете. Током процеса мешања можете додати и други састојак течности и праха, чинећи хранљиве пелете хранљивијом. Машина за мешање једне осовине добро је погодна за припрему смеше за производњу пелета за аквакултуру, живину и рибе. Миксер траке се такође може користити за мешање хемијских производа, сложених ђубрива, адитива, производа за заштиту здравља итд. Друга главна примена је мешање сапунског теста са другим састојцима у линији за производњу сапуна.

Машина за мешање једне осовине се састоји од преносних дијелова, мембраних трака и цилиндра У-облика. У смеру ротације спољашња трака гура материјале од лијевог краја до десне стране, док унутрашња трака гура материјале од десне до леве стране. Ветар траке са другачијим углом усмерава материјал који тече у различитим правцима. Кроз конвективну циркулацију, материјали се стриктно и брзо мешају.

Предности једне мијешалице за мешање

1. Користи се за мијешање различитих зрна у праху за производњу прехрамбених гранулација, нарочито за рибе, шкампи и друге пелете водене хране. Single Shaft Mixing Machine.....jpg

2. Може мешати високу вискозну сировину као што је сапун резанац

3. Ова машина за мешање са једним вратилом се састоји од високог степена ефикасности, поузданог рада и мале употребе земљишта, доброг избора за постројење за пелете са малим радионицама.

4. Оптимизирани ротирајуци котачи са двоструким правцем дају потпуно хомоген ефекат мијешања, ЦВ≤7%.

5. Кратко време мешања за сваку серију материјала. Дизајн великих отворених врата осигурава брзо пражњење и остатак материјала.

6. Може бити опремљен са неколико млазница за додавање течности.

7. Гладак пренос и ниско хабање. Имамо нехрђајући челик и угљенични челик по вашем избору.

8. На ефекат мијешања не утичу фитнес и густина праха. Машина за мешање једне осовине је такође погодна за вискозне материјале.

9. Производимо машину за мешање са нерђајућим челиком и угљеничном чађом, према вашој употреби можемо вам дати предлог који је бољи.

Технички подаци за машину за мешање једне осовине

Модел

ВХИ150

ВХИ250

ВХИ500

ВХИ1000

Брзина ротације вратила

33.5рпм

33.5рпм

39рпм

39рпм

Време мешања

3-6 мин / серија

3-6мин / серија

3-6 мин / серија

3-6 мин / серија

Мијешање хомогености

цв% ≤7

цв% ≤7

цв% ≤7

цв% ≤7

Снага мотора

1.5кв

4кв

7.5кв

15кв

Капацитет

100-150кг / серија

200-250кг / серија

500-600кг / серија

1000кг / серија

Hot Tags: машина за мешање једне осовине, Кина, произвођачи, фабрика, купују, јефтини, цена, на продају
Srodni proizvodi

Невслеттер

Цопиригхт © Зхенгзхоу Фанда Мацхинери Цо, Лтд Сва права задржана.